Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Byggeri / Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Foto: C.F. Møller

Foto: C.F. Møller Danmark A/S. COWI leverer bygherrerådgivning og driftsrådgivning landet over til både pensions- og ejendomsselskaber, fonde, stat, regioner, kommuner, boligorganisationer og banker.

Som bygherrerådgiver og driftsrådgiver er COWI bygherrens nærmeste partner, som varetager bygherrens interesser fra idé til færdigt byggeri.

Når COWI leverer bygherrerådgivning og driftsrådgivning, udfordrer vi gerne vores kunder og samarbejdspartnere til at tænke utraditionelt og vælge anderledes løsninger. Målet er at finde frem til den løsning, der passer bedst til formålet.

De rigtige rådgivereProjektledelse og en tæt dialog med kunden er midlet til at undgå forsinkelser og budgetoverskridelser.

Derfor er de rette personer på opgaven altid et vigtigt punkt i vores rådgivning - uanset om der er tale om de første projektidéer eller en driftsplan for et eksisterende ejendomsportefølje.

COWIs bygherrerådgivning har både arkitekter, økonomer, jurister og ingeniører ansat.

Bæredygtig rådgivningInvestorer efterspørger i stigende grad bæredygtigt byggeri og stiller krav om en holistisk tilgang til rådgivningen.

I COWI har vi spidskompetencer inden for energi, transport, parkering, støj, indeklima og analyser, som vi kan trække på efter behov.

Det er med til at sikre kunden, at form, funktion og teknik bliver leveret i den forventede kvalitet, sammen med økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.  

SIDST OPDATERET: 12.08.2016