GIS og it

Foto: Sander de Wilde

Igennem COWI får din organisation tilgang til en ’one-stop-shop' for integrerede GIS- og it-løsninger dækkende såvel den it-tekniske løsning i hele dens livscyklus, som den tilhørende forretningsmæssige ekspertise inden for de områder it-løsningen skal håndtere - dette kalder vi 360°-rådgivning.

360°-konceptet er kernen i COWIs forretning og baserer sig på de mange fagområder, hvor COWIs 6.200 medarbejdere besidder en unik domænevide kombineret med et miljø, der fremmer samarbejde mellem COWIs mange forskellige forretningsområder.

Vi kan tilpasse vores ydelser specifikt til din organisations behov, og udgangspunktet for disse er en forståelse for din forretning og de gevinster, som kan opnås igennem en holistisk løsningstilgang baseret på dyb teknologisk og faglig viden.

Unikke løsninger skaber værdi

Vi skaber maksimal forretningsmæssig værdi ved at levere unikke løsninger gennem tætte partnerskaber med strategiske samarbejdspartnere samt ved at involvere andre COWI forretningsenheder, som kan bidrage med unik domæneviden på en lang række fagområder.

Rådgivning og softwareudvikling

Vores ydelser dækker hele livscyklussen for it-systemer – fra udarbejdelse af businesscase, proces- og udbudsrådgivning, kontraktstyring og projektledelse over it-arkitektur, software-design og –udvikling til data-management, kurser, support og vedligehold samt hosting/drift.

 

SIDST OPDATERET: 05.10.2017