Jernbaner

Foto: Banedanmark
​Vi har jernbanerådgivere fra A til Z og arbejder med alt lige fra spor og linjeføring til køre- og stærkstrøm, sikringstekniske projekter, CSM sikkerhedsledelse, trafik og projektledelsesydelser.

På verdensplan er COWI blandt de førende rådgivere inden for transport og infrastruktur.

Vores mål er - sammen med vores kunder - at skabe bæredygtige løsninger, hvor vi tænker hele vejen rundt om et projekt, så løsningen skaber sammenhæng i det samfund, den indgår i.

Fremtidens infrastrukturprojekter

Jernbanesektoren boomer, og det samme gør COWIs jernbaneaktiviteter i Danmark og i udlandet. Vi arbejder på fremtidens infrastrukturprojekter, som nu og i lang tid fremover kræver solide jernbanekompetencer.

Vores projekter ligger primært i Skandinavien, men vi har også projekter andre steder i Verden.

Vi arbejder på projekter i Danmark som højhastighedsbanerne på Vestfyn og syd for Århus, hastighedsopgraderinger og Elektrificeringsprogrammet. I Sverige deltager vi blandt andet i højhastighedsprojektet Östlänkan og i Norge i Follobanen og etablering af nyt sikringsanlæg på strækningen Bergen-Fløen.

Uden for Skandinavien arbejder vi f.eks. på projektering af 700 km nye baner i Tanzania.

Vi arbejder i alle faser fra de tidlige forstudier over detailprojektering til tilsyn og byggeledelse samt vedligehold og tilstandsvurderinger.

Videnscentre

I vores daglige arbejde opbygger og deler vi viden. Vi lægger vægt på at have medarbejdere med spidskompetencer. På den måde opbygger vi vores egne videnscentre til glæde for både erfarne og nyuddannede kolleger.

Faglighed

Uden høj faglighed kan vi ikke levere på det forventede niveau. Og vi er kendt som værende blandt de dygtigste i branchen, og som en rådgiver, der magter alle discipliner.

Det giver sig udslag i store og udfordrende projekter, hvor vi hjælper kunderne med alt fra design af systemer til at planlægge installationer og videre til projektledelse af store, komplicerede multitværfaglige projekter som f.eks. Elektrificeringsprogrammet.

Kunder

Vi prioriterer kunderelationen højt. Derfor skal vi være der, hvor det sker - ude hos kunden. Det styrker forholdet til kunden og gør det muligt for os at etablere det overblik, som vores kunder forventer af os.

Vi arbejder for både offentlige og private kunder, og vi har gennem de senere år arbejdet mere og mere for entreprenører og leverandører både i og udenfor Danmark.

 

SIDST OPDATERET: 11.10.2017