Derfor investerer vi i vores talenter

Målsætningen for vores globale talentprogram Accelerator er at tilbyde en gruppe af vores talentfulde medarbejdere en platform for personlig og faglig udvikling for at kunne fastholde dem – men der ligger også mere i det.

Vi ser dem som rollemodeller og fremtidens ledere – som skaber den der bølgeeffekt, som vil være til gavn for COWI og i sidste ende samfundet som helhed.
Lars-Peter Søbye CEO i COWI

"COWIs helte er holdspillere. For disse unge talenter handler dét at være rollemodel derfor om at kunne engagere og motivere kolleger og teams ved at tage ansvar, være ambitiøs og støtte andre i at styrke deres individuelle kompetencer," fortæller CEO Lars-Peter Søbye.

Hvordan er det?

Hils på Asbjørn Wejdling. Et stjerneskud i COWI og deltager i Accelerator-programmet. I 18 måneder deltager han i det omfattende program med en blanding af opgaver, der udfordrer og udvikler, efteruddannelse, mentorordning, kurser og skræddersyede opgaver til netop hans personlige og faglige udvikling.

Fakta om ACCELERATOR 

  • Talentprogrammet har 24 deltagere og løber i 18 måneder.
  • Det består af en blanding af opgaver, der udfordrer og udvikler, efteruddannelse, mentorordning, kurser og skræddersyede opgaver til hver enkelt deltager. Gennemsnitsalderen er midt i trediverne.
  • Deltagerne udvælges på grundlag af deres præstation og potentiale: Deres præstation i de seneste tre år og deres potentiale for at kunne påtage sig et væsentligt ansvar.
  • De 24 kandidater har alle opnået fremragende resultater og været gode rollemodeller. Samtidig har de vist stærke evner, ambitioner og engagement i at udvikle COWI.