Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Geografisk information og it / Kort og geodataprodukter

Kort og geodataprodukter

Foto: COWI A/S

COWI er én af Danmarks førende kort- og geodataproducenter og på verdensplan er vi volumentmæssigt og teknologisk med i front.

Vores kortprodukter sætter ofte standarden i Danmark og vi råder over detaljerede landsdækkende ortofotos, digitale højdemodeller, skråfotos og 3D bymodeller.

Teknologisk i front
Markedet for kort- og geodataprodukter udvikler sig hastigt og kunderne stiller løbende større krav til produkter. Vi imødekommer efterspørgslen ved løbende at investere i nye kamerasystemer og bedre fly. I 2009 har vi f.eks. investeret i et termogafisk kamerasystem, som allerede har været i brug til termografisk kortlægning af bygninger både i Danmark og internationalt.

Innovative produkterKort og geodataprodukter som ortofotos, højdemodeller, 3D bymodeller og kartografiske kort skaber overblik og har mange anvendelsesmuligheder.

Det er vores mål at fremme brugen af kort og geodata i den offentlige forvaltning, i private virksomheder og hos private borgere.

I den offentlige forvaltning kan digitale luftfotos f.eks. supplere den interne sagsbehandling og er derfor med til at forbedre kommunikationen mellem forvaltningen, embedsmændene og borgerne.

SIDST OPDATERET: 08.08.2017