Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Geografisk information og it / Kortlægning og dataindsamling

Kortlægning og dataindsamling

Foto: COWI A/S
Vi ønsker at være en af de førende rådgivere inden for kortlægning og dataindsamling - både i Danmark såvel som internationalt.

Vores ydelser dækker alt fra flykortlægning, laser scanning, skråfotos, ortofotos, 3D bymodeller og senest termografisk kortlægning og mobil kortlægning.

Innovative løsningerMarkedet for kort og geodata udvikler sig hastigt. Det betyder at vi løbende følger med den teknologiske udvikling og anskaffer de nyeste sensorsystemer - senest har vi investeret i et termografisk kamerasystem og et 360 graders kamera.

Aktuelle projekterI 2009 og 2010 er vi igang med flere spændende store kortlægingsprojekter. Vi er f.eks. underleverandør på luftbåren laserscanning af Sverige, kortlægning af Lithauen, ortofotos af Göteborg og Stockholm, kortlægning af Namibia og for Monaco er vi i gang med at producere en 3D bymodel.

Den første opgave for COWIs nye luftbårne termografiske scanner er i Emiratet Dubai. Formålet var at udføre termografisk kortlægning af den tæt bebyggede by Dubai. I løbet af fire nætter blev et område på 600 km2 scannet.  

Global konkurrenceevneInternational vedligeholder vi vores konkurrencemæssige position igennem vores fire datterselskaber, COWI Mapping UK, Caribersa i Spanien, COWI Polen og COWI India.

Derudover har vi adgang til en lang række underleverandører og samarbejdspartnere.

 

SIDST OPDATERET: 05.06.2017