Hjem / Skip Navigation LinksHjem / Disclaimer
Disclaimer
 

Notits om fortrolighed, disclaimer og rettigheder1. Brug af COWIs hjemmeside

Læs venligst denne notits før brug af COWIs hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vilkårene i denne notits.
Ved spørgsmål om denne notits, funktionaliteter på hjemmesiden eller arbejdet med denne hjemmeside, så kontakt venligst COWI.

2. Fortrolighed 

Omfang

Fortrolighedspolitikken dækker al information som bliver sendt til eller indsamlet fra denne COWI-hjemmeside. Målet med fortrolighedspolitikken er at beskytte brugerne af hjemmesiden og sikre, at personlig information bliver håndteret på en sikker og ansvarlig måde.

Personlige oplysninger

De interaktive elementer på denne hjemmeside kræver, at brugeren giver COWI personlige oplysninger som navn, postadresse og e-mail-adresse.

COWI bruger kun kontaktinformation til at sende den information, brugeren har efterspurgt, eller behandle den relevante information i henhold til brugerens anmodning.

Personlige oplysninger vil ikke blive delt med eller solgt til tredje part. Herudover sletter COWI regelmæssigt al information, som indsamles via denne hjemmeside.

Uopfordret informationUopfordrede jobansøgninger og relateret materiale vil blive behandlet fortroligt og anset for personlig information, se ovenfor. Al anden form for uopfordret information eller materiale sendt til denne hjemmeside eller på anden vis til COWI i forbindelse med denne hjemmeside vil blive behandlet som ikke-fortrolig og vil kunne bruges uden begrænsninger eller betaling af COWI.

Anonymitet

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. COWI er ikke ansvarlig for, hvordan fortrolighed håndteres på disse andre hjemmesider.

3. Disclaimer/Ansvarsfraskrivelse 

Indhold

Denne hjemmeside er tænkt som en introduktion til COWI-projekternes aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et generelt billede af disse.

Det er tilstræbt at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationerne på denne hjemmeside stilles til rådighed som de er og forefindes, og COWI kan ikke garantere at indholdet er komplet og korrekt.

COWI forbeholder sig ret til at nedlægge denne hjemmeside uden forudgående varsel. 

Ansvarsfraskrivelse

COWI er ikke ansvarlig for noget direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af, eller indholdet på denne hjemmeside eller sider, som denne side linker til, uanset om indholdet i øvrigt er præcist eller fuldstændigt.

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke COWI ikke har kontrol. COWI er ikke ansvarlig for tilgængeligheden eller eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

4. Rettigheder 

Copyrights

Det er kun tilladt at downloade materiale fra denne hjemmeside til ikke-kommerciel, personlig brug og på betingelse af at du respekterer og overholder alle regler om ophavsret og andre immaterielle rettigheder.

Der må ikke kopieres, reproduceres, genpubliceres, uploades, sendes, transmitteres eller på anden måde distribueres, inklusiv ved hjælp af dybe links, indhold fra denne hjemmeside inklusiv tekst, billeder, audio- og videofiler til offentlig eller kommerciel brug eller kommunikation, uden forudgående skriftlig tilladelse fra COWI.

Varemærker, logoer og lign.

Varemærker og logoer på denne hjemmeside tilhører COWI. Intet på denne hjemmeside må tolkes som tilladelse til at anvende varemærker, logoer og lign., som vises på denne hjemmeside, uden forudgående skriftlig tilladelse fra COWI.