GIS og it

Foto: Niels Aage Skovbo
Med et internationalt perspektiv og specialistkompetencer er COWI en nytænkende leverandør af integrerede, geospatiale GIS- og it-løsninger.

Vi assisterer danske og internationale kunder samt COWIs ingeniørforretning på verdensplan med vigtige GIS- og it-kompetencer, som dækker projekter fra start til slut.

Vi lægger vægt på løbende dialog med vores kunder for at forstå deres forretningsmæssige udfordringer, og vi anvender en holistisk tilgang i tilrettelæggelsen af GIS- og it-projekter.


One-stop-shop

Vi tilbyder en one-stop-shop, hvor vi leverer unikke løsninger og anvender branchens best practices i tæt samarbejde med andre COWI forretningsenheder og samarbejdspartnere.

Vi vedligeholder løbende vores kompetencer inden for de mest populære GIS-platformsløsninger så som ESRI (ArcGIS), Pitney Bowes-software (MapInfo), Bentley (MicroStation) og Open Source (GeoServer og Open Layers).

 

Ydelser
COWI tilbyder en række ydelser til håndtering af geografisk information:

  • Geodatahåndtering
  • It- og bygherrerådgivning
  • It-udvikling, styring af applikationer samt drift
  • WebGIS-løsninger (kommerciel samt åbenkildesoftware)
  • GIS-løsninger baseret på Google Maps Engine, Google Maps API og Google Maps Coordinate
  • GIS-produkter – salg og support

 

SKI-leverandør
COWI er certificeret som SKI-leverandør inden for bl.a. it-rådgivning og systemleverancer. Offentlige kunder kan derfor let og ubureaukratisk indgå kontrakt med COWI inden for den ovenfor nævnte ydelsespalette.

SKI-certificeringen inden for systemleverancer dækker udvikling af it-systemløsninger og -projekter samt efterfølgende vedligehold af løsningen.

Fordelen for os og kunderne er, at det er blevet nemmere at indgå kontrakter og kunderne kan vælge at tildele en opgave direkte til COWI uden at lave et udbud. Hvis kunden ønsker at få bud ind fra forskellige rådgivere kan de nøjes med at lave et miniudbud, hvilket er mindre tids- og arbejdskrævende end et traditionelt udbud.

 

 

SIDST OPDATERET: 21.10.2013