Software produkter

Foto: COWI A/S

COWIs GIS og it-afdeling forhandler software produkter inden for GIS-området fra forskellige leverandører som f.eks. Pitney Bowes, Bentley og ESRI. Derudover forhandles specialsoftware udviklet af COWI.

Software produkterne omfatter ledelses- og administrationsværktøjer, systemer til projektering, drift og vedligehold, ruteplanlægningsløsninger og GIS systemer, som effektiviserer det daglige arbejde og som kan bruges til at kortlægge, analysere og præsentere data.

COWI forhandler egne softwareprodukter, der over en årrække er udviklet i samarbejde med COWI's fagspecialister, som i stort omfang anvender produkterne i betjeningen af kunderne. Mange af produkterne er specialudviklede tillægsprogrammer til COWI-forhandlet standardsoftware fra Pitney Bowes og Bentley.

Forhandler af MapInfo produkterVi forhandler GIS-software produktet MapInfo fra Pitney Bowes Business Insight. MapInfo er et populært værktøj i mange offentlige og private virksomheder, der har behov for et hurtigt visuelt overblik over sin geografisk relaterede information. Derudover forhandler vi andre MapInfo-produkter - ikke mindst WebGIS-løsningen Mapinfo Stratus.

Bentley softwareCOWI formidler salg af software fra Bentley. Det drejer sig blandt andet om CAD-programmet MicroStation.

Endelig formidler vi salg af anden software fra et antal øvrige leverandører, eksempelvis den hollandske vejsoftware-specialist Transsoft Solutions.

SIDST OPDATERET: 20.03.2014