Kommunikation

Foto: Niels Aage Skovbo
COWI Kommunikation leverer en palet af kommunikationsydelser og er særligt gode til videnskommunikation.

COWI Kommunikation er en enhed med 15 professionelle kommunikatører, der yder kommunikationsrådgivning og udarbejder konkrete produkter til en bred vifte af kunder.

Vi er en del af COWI-familien og løser blandt andet kommunikationsopgaver i forbindelse med COWIs øvrige tekniske rådgivning.

Vi fungerer også som et klassisk, mellemstort kommunikationsbureau, der leverer kommunikationsløsninger direkte til kunder.

Kreative kommunikationsløsninger

Vi er kendte for vores kreative løsninger, som altid tager afsæt i kundens behov.

COWI Kommunikation løser alle de klassiske kommunikationsopgaver som strategisk kommunikation, PR, branding, web, sociale medier, kampagner, formidling, sproglig rådgivning, præsentationsteknik, borgerinddragelse, aktør- og interessentanalyser, facilitering og grafisk design.

Videnskommunikation

COWI Kommunikation er særligt stærke inden for faglig kommunikation, der kræver viden og indsigt på særlige fagområder. Blandt vores spidskompetencer er kommunikation om miljø, energi, sundhed, transport og byudvikling.

Vi udnytter også, at COWI er et af Danmarks mest avancerede videnshuse. Det giver os mulighed for at trække ubesværet på tusinder af eksperters viden.

 

 

SIDST OPDATERET: 15.04.2014