Klimakampagner

Foto: iStockphoto
COWI rådgiver om, hvordan offentlige og private virksomheder kan implementere deres klimastrategi, så den også er nærværende og nyttig for medarbejdere og brugere af virksomhedens produkter og ydelser.

COWI kan skræddersy en klimakampagne, der med enkle midler kan gøre positive forskelle for den enkelte medarbejder eller bruger og for virksomhedens klimaprofil og driftsomkostninger.

Positiv forskel
I de klimakampagner COWI designer, analyserer, kommunikerer og evaluerer vi den positive forskel ved før, under og efter at opsamle data omkring adfærdsændringer.  

Det giver mulighed for at styrke den enkeltes oplevelse af at kunne gøre en klimaforskel, og gør virksomhedens klimaindsats jordnær og klimaprofilen stærkere. 

Klima er integreret
COWIs egen klimastrategi består af tre dimensioner: vores projekter, vores arbejdsplads og vores medarbejdere.

For at styrke vores klimarådgivning, mindske vores klimapåvirkninger og engagere vores medarbejdere i klimaindsatsen har vi integreret klima alle tre steder.

Det har givet os strategiske og operationelle erfaringer med, hvordan vi kan rådgive offentlige og private virksomhed om, hvordan de lykkes med deres klimastrategier.

Mobilapplikation
COWI har sammen med firmaet Mobile Identity udviklet en hjemmeside og en mobilapplikation, der målrettet inspirerer med råd og vejledninger til, hvordan man kan spare både CO2 og penge.

C02-guiden kan hjælpe offentlige og private organisationer med at engagere deres medarbejdere og kunder i klimaarbejdet.

SIDST OPDATERET: 30.10.2015