Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Bro-, tunnel- og vandbygning / Drift og vedligehold

Drift og vedligehold

Foto: COWI
COWI har ikke kun erfaring inden for nye anlæg. Vi kan også tilbyde drifts- og vedligeholdelsesydelser, så bygværker bliver ved at være funktionsdygtige.

Uanset om vi taler om broer, tunneler, marine konstruktioner eller andre store konstruktioner, så er drift og vedligehold af transportinfrastruktur en af COWIs kerneydelser. Vores mål er at sikre sikker drift og maksimum levetid baseret på de nyeste metoder og med pålidelige budgetter.

Uforudsete vedligeholdelsesudgifter kan være en ubehagelig overraskelse. Med en proaktiv drifts- og vedligeholdelsesstrategi søger COWI at reducere de samlede udgifter ved at yde korrekt vedligehold, før dyre problemer viser sig.

Alle slagsydelserFor at kunne fastslå tilstanden på et bygværk gør COWI brug af en bred palet af ydelser fra simple undersøgelsesmetoder til komplette tredimensionelle modelleringer. Uanset hvilken ydelse vi yder, kan vi altid trække på COWIs 80-årige erfaring, hvad angår infrastrukturkonstruktioner og -vedligehold.

Skræddersyede løsningerSamtidig med at vi konstant holder øje med, hvordan vi kan forbedre driftssystemer, så er COWI takket være vores tværfaglige tilgang til rådgivning et af de eneste firmaer, der tilbyder skræddersyede løsninger til organisationer, der selv ønsker at lave vedligehold.

SIDST OPDATERET: 02.08.2017