Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Bro-, tunnel- og vandbygning / Infrastrukturbygværker

Infrastrukturbygværker

Foto: COWI
COWI tilbyder omfattende ydelser i forbindelse med diverse anlægskonstruktioner til infrastrukturprojekter.

COWI har bred erfaring inden for mange forskellige infrastrukturrelaterede ydelser, der inkluderer projektering af nye anlægskonstruktioner og ændringer til eksisterende uanset størrelse, både i byområder og på landet.

Udover projekteringsydelser tilbyder vi ydelser inden for planlægning, anlægslogistik og udbud. Uanset om der er tale om at lede komplekse sammenhørende discipliner som f.eks. forsyning eller miljø, kan vi tilbyde vores kunder helhedsløsninger, hvad angår infrastrukturydelser

Særlige udfordringerVore referencer over anlægsprojekter inkluderer ydelser for både offentlige og private kunder i Danmark og i udlandet. Vores samarbejde med en bred vifte af kunder har givet os indsigt i de udfordringer, der er forbundet med at arbejde i forskellige kulturer og klimaer lige fra troperne til Arktis.

Stadig med fremmeFor at bibeholde vores position i front, når det gælder udviklingen inden for anlægskonstruktioner, deltager vi i udviklingen af nye designs og materialer. Samtidig prioriterer vi uddannelsen af morgendagens ingeniører og deltager i praktik- og eksamensprojekter på DTU.

SIDST OPDATERET: 03.08.2017