Tunneler

Foto: Rene_Strandbygaard
At bygge tunneler er forbundet med stor risiko og kræver specialerfaring. COWIs tunnelydelser er baseret på årtiers undergrundserfaring fra hele verden.

Lige meget om det er under vandet, under jorden eller begge dele, bruges tunneler og andre underjordiske konstruktioner til mange forskellige formål. Igennem årene har COWI været involveret i alle former for tunnelbyggeri overalt i verden og i al slags jord.

COWIs ydelser dækker hele tunnelens levetid lige fra forundersøgelser over driftsfasen til afviklingsfasen. Vi yder vores kunder støtte på alle niveauer fra professionelle råd vedrørende et specifikt problem til udførlig planlægning og fuld projektering og implementering af store projekter.

50 års erfaringVores lange erfaring med alle faser i tunnel- og infrastrukturbyggerier sikrer, at projekteringen opfylder det individuelle projekts behov. I de sidste 50 år har vi udviklet viden, der gør os markedsledende inden for tunnelbyggeri.

TotalløsningTunnelbyggerier er komplekse og detaljerede og kræver ofte andre ydelser som ventilation, risikoledelse og levetidsprojektering. Da tunnelprojekter sjældent står alene, kan COWI også levere integrerede jernbane-, bro-, og marine ydelser.

Man kan finde langt mere detaljeret information om både tunnelydelser og -projekter på vores internationale hjemmeside.

cowi.com/tunnels 

 

 

 

SIDST OPDATERET: 02.06.2017