Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Byggeri / Bæredygtige og grønne bygninger

Bæredygtige og grønne bygninger

Foto: Green Solution House

​Green Solution House på Bornholm går ikke på kompromis med miljøvenlighed, bæredygtighed og genanvendelighed af de anvendte materialer.

COWI projekterer bæredygtige og grønne bygninger med udgangspunkt i en tanke om, at bygningerne skal have en positiv indvirkning på brugerne og omverdenen.  

Bæredygtigt byggeri i COWI dækker både over bygninger med et lavt energiforbrug og bygninger, der fremmer bæredygtig adfærd og et sundt miljø. 

Vi har bred erfaring med bæredygtige byggeprojekter, hvor vi gør brug af state-of-the-art metoder og koncepter som vugge til vugge, livscyklusomkostninger, livscyklusanalyse, CO2-fodaftryk og certificeringsordninger som LEED, BREEAM og DGNB.

Vores tilgang til bæredygtighed er fleksibel og dynamisk og i tråd med vores kundes nuværende CSR-mål og mål, der dækker et bredt spektrum af økonomiske, miljømæssige og sociale præstationer - med FN's verdensmål for bæredygtig udvikling i mente.

Holistisk, tværfaglig tilgang

For at sikre at vi opfylder de specifikke mål for bæredygtighed i alle faser af vores projekter, arbejder vi i tværfaglige teams, hvor teammedlemmer træffer beslutninger i fællesskab baseret på en fælles vision og en helhedsorienteret forståelse af projekterne.

Denne vision og forståelse for projekterne følger designet gennem hele projektets levetid, fra den indledende fase gennem design- og konstruktionsfasen til overdragelsen af en færdig, fuldt funktionel og velopført bygning, klar til brug og facilities management.

Vores inddragelse ophører ikke, når konstruktionen er færdig og faciliteterne er i brug. Vores design søger at forbedre bygningens levetid gennem effektiv vedligeholdelse og drift, måling og verifikation, igangsætning og byggeevaluering.

SIDST OPDATERET: 29.01.2018