Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Byggeri / Brandrådgivning

Brandrådgivning

Foto: Rendering: OMA/www.bryghusgrunden.dk
COWI brandsikrer Realdanias nye kulturcenter på havnefronten i København.

COWI yder brandteknisk rådgivning på mange typer bygninger - fra højhuse til kontorer og industribygninger. Det faglige niveau er højt og baseret på solid brandteknisk viden og erfaring, både teoretisk og praktisk operativt.

COWIs brandspecialister yder brandteknisk rådgivning i alle byggeriets faser lige fra idégrundlæg til drift uanset byggeriets størrelse og anvendelse.

Brandløsninger tidligt i planlægningsfasen

Krav til en bygnings brandsikkerhed kan virke styrende for bygningens planløsning. Derfor er det vigtigt, at bygherrer og arkitekter indtænker brandmæssige krav på et så tidligt tidspunkt som muligt.

Når de brandmæssige krav bliver indtænkt tidligt i processen, kan alternative strategier udtænkes og forskellige løsninger klarlægges.

På denne måde kan den endelige brandtekniske løsning blive besluttet på baggrund af et bevidst valg blandt forskellige muligheder frem for en påtvungen løsning sent i processen.

Mange specialer

Vi favner hele paletten inden for brandteknisk rådgivning. Ikke fordi alle kan alt, men fordi vi er mange brandrådgivere med forskellige specialer.

Vi udarbejder brandteknisk dokumentation til myndighederne, udfører CFD-analyser, evakueringsberegninger og risikoanalyser, og projekterer brandtekniske installationer.

Du kan finde COWIs brandspecialister flere steder i landet.

COWIs internationale brandekspertise 

COWI har brandingeniører i Dubai samt kolleger i Norge og Sverige.

Fra vores kontorer i Danmark og Dubai løser vi mange og forskellige internationale opgaver i samarbejde med vores lokale kolleger.

Ofte løser vi opgaverne med udgangspunkt i amerikanske, britiske eller lokale regler, standarder og guidelines.  

 

SIDST OPDATERET: 09.10.2017