Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Byggeri / Bygningsprojektering

Bygningsprojektering

Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Steno Diabetes Center ved Herlev Hospital
Bygningskonstruktioner, value engineering, BIM, lysdesign, it-infrastruktur, el og vvs, totalrådgivning inkl. arkitekturrådgivning er et udpluk af de ydelser, som COWI tilbyder inden for bygningsprojektering.

Uanset om udgangspunktet er en bar mark, nybyggeri eller modernisering af eksisterende bygninger, ser vi det i COWI som vores opgave at indfri bygherrens forventninger og arkitektens visioner.

Vi har særligt fokus på at skabe værdi for vores kunder samt på effektiv og bæredygtig projektering. Blandt vores medarbejdere er projekt- og projekteringsledere, ingeniører, energi- og indeklimaspecialister samt anerkendte statikere.

Vi har gennem en lang række opgaver opbygget solid erfaring som ingeniørrådgivere inden for både offentligt og privat byggeri. Vi lægger vægt på at videreudvikle vores evne til at optimere projekter, så konstruktioner og installationer er så lette som muligt at installere og drive under hensyntagen til arkitektur og totaløkonomi.

Vores ingeniørrådgivning understøtter COWIs bygherrerådgivere og tilfører solide faglige kompetencer allerede i strategi-, analyse- og programmeringsfasen. Dermed sikrer vi gode løsninger fra den første idé og konceptudvikling gennem den videre projektering, opførelse til og med drift.

Bedre byggeri med integreret design

En af måderne hvorpå vi kan skabe værdi for vores kunder er, når vi engageres allerede fra projektets første fase, hvor vi sætter hensynet til bæredygtighed, byggeteknik og brugere i højsædet.

Vi kalder det integreret design når vores konceptingeniører, med et skarpt fokus på åbenhed, proces og samarbejde, skaber unikke løsninger til gavn for bygherre og samfund.

Integreret design sikrer en kreativ og optimeret proces i projektets opstart, hvor vi sammen med vores kunder klarlægger projektets forløb, succesmål og øvrige parter, der skal involveres.

Økonomi er også en del af integreret design. Vi fokuserer både på projekteringsomkostningerne og den fremtidige driftsomkostning.

Hensyn til bæredygtighed og bygningers påvirkning af miljø er en naturlig del af vores tankegang, og størstedelen af vores projekter har særligt fokus på netop disse elementer som del af det integrerede design.

Holistisk bygningsprojektering

Vi arbejder ud fra en holistiske tilgang, der hjælper os med dels at have øje for de mindste detaljer i byggeprocessen, dels at håndtere komplekse tværdisciplinære projekter. Vi inddrager alle aspekter i planlægningen og projekteringen, hvilket inkluderer anlægs- og driftsøkonomi, miljø- og energiforhold, funktion for brugere og for driftspersonale samt arkitektur, æstetik og bygbarhed.

Vi har fokus på at projektere bygninger, der indeholder intelligente energikoncepter og bygningsinstallationer - samtidig med, at de er bygbare og økonomisk rentable.

På igangværende projekter tilbyder vi en konstruktiv og proaktiv indsats, hvor vi med value engineering leverer værdiskabende tiltag og uafhængige besparelsesforslag.

Kort sagt dækker COWI alle bygningsrelaterede aspekter inden for bygningsprojektering med tanke på helheden i projektet.

 

SIDST OPDATERET: 29.01.2018