3D-modeller

Foto: COWI A/S
COWI producerer 3D-bymodeller af store områder ved brug af den nyeste fotogrammetriske teknologi. Vi anvender automatiske tekstureringsværktøjer til at generere fotorealistiske 3D-bymodeller til visualiserings- og simuleringsformål. 

Siden 2003 har vi udviklet vores 3D-kompetencer, og internationalt er vi i de senere år blevet tildelt en række prestigefyldte 3D-projekter i Dubai, Geneve og Monaco.

3D-bymodellering
COWI har stor viden, erfaring og kapacitet til at generere 3D-bymodeller ved hjælp af fotogrammetri. På baggrund af stereobilleder og - hvis tilgængeligt - 2D bygningspolygoner fra ejendomsregisteret, producerer vi nøjagtige 3D-bymodeller til professionelt brug i geografiske informationssystemer og relationelle databaser.

Avanceret automatisk teksturering

COWI anvender automatiske tekstureringsværktøjer til at producere fotorealistiske 3D-bymodeller for visualiserings- og simuleringsformål.

Ved hjælp af et avanceret skråfotosystem bestående af fem kameraer kan COWI indsamle store mængder skråfotos taget fra alle fire retninger samt lodbilleder.

Billederne har en pixelopløsning ned til 7 cm og anvendes til automatisk teksturering af 3D-bymodeller og i forbindelse med 2D web-applikationer.

SIDST OPDATERET: 05.06.2017