Visualisering af bygninger og bymiljø

Foto: COWI A/S

​​

Når projekter vurderes af beslutningstagere og præsenteres for offentligheden, er visualiseringer et af de stærkeste kommunikationsmidler, når der skal sættes form og billeder på visioner og forslag.


At kunne se et projekt for sig ud fra tegninger og beskrivelser er en færdighed, der tager år at lære for de, der beskæftiger sig med det til dagligt og alligevel vil opfattelsen af et projekt variere fra person til person.

Et ensartet beslutningsgrundlag Er der derudover tale om dynamiske situationer i byrum og bygninger kompliceres opgaven yderligere. Ved at udarbejde visualiseringer baseret på en 3D-model af projekter og simulering af situatione,  som variationerne af solens skygger eller trafik i og udenfor myldretid, kan man  få et langt bedre beslutnignsgrundlag og  et mere tilgængeligt grundlag af vurdere beslutninger ud fra.

Effektiv kommunikation En projektvideo er en attraktiv måde at præsentere sit projekt på, da den hurtigt og præcist formidler budskaberne, tiltrækker større opmærksomhed end trykt materiale og kan vises på flere medier, herunder Internettet, tv og ens egen PC. Der kan også laves stillbilleder til tryk ud fra 3D-modellen, således at man får en løsning, der kan kommunikres via flere medier
Visualiseringer er med til at sælge det rette projekt.


 

SIDST OPDATERET: 05.02.2018