Visualisering af industri og produktion

Foto: COWI A/S

Kort og klar kommunikation om komplekse processer og forløb skaber overblik både internt og i kommunikation til myndigheder og kunder. COWI anvender 3D visualiseringer både til internt brug og i projektopgaver for vore kunder.

Illustrér og forstå de bagvedliggende processerI mange produkter er historien og værdien gemt under overfladen. Det kan være processerne under fremstilling der differentierer produktet eller processerne, der foregår inde i maskiner eller på anden måde skjult for det blotte øje.
Vi kombinerer 3D visualiseringer af processerne, video/billeder af fysiske anlæg, og supplerer evt. med speak/interview til video. Den giver modtageren et klart og  tydeligt billede af de væsentligste processer og en forståelse for helheden de passer ind i. Det drejer sig om enkel og tydelig kommunikation.

Blivende værdi
En præsentationsvideo lavet for et specifikt projekt vil ofte kunne bruges som mere generel branding af firmaet/produktet og har derfor ofte en værdi for firmaet, der rækker udover den umiddelbare anvendelse på projektet. Videoen kan f.eks  lægges på firmaets hjemmeside eller uploades til en videoportal på nettet, hvor der kan linkes til den.

SIDST OPDATERET: 05.10.2017