It-projektledelse

Foto:

​God projektledelse er et vigtigt fundament for et succesfuldt projekt. COWI tilbyder erfarne projektledere med stor indlevelse i kundens forretning og en professionel baggrund – herunder certificering i PRINCE2.

Som en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder – og med succesfuld gennemførelse af 1000-vis af store projekter over hele verden – har COWI gennem årtier opbygget en enestående ’best practice’ for projektledelse, som vi tilbyder vores kunder på konsulentbasis.

COWIs projektmodel suppleres med best practices udefra – f.eks. PRINCE2, der en meget anvendt projektledelsesmetode, som bl.a. danner grundlag for Statens it-projektmodel.

Fleksibel projektstyring

Den anvendte projektledelsesmetode hjælper en projektleder med at styre et projekt fra start til slut, for således at danne grundlag for et succesfuldt resultat. Metoden er fleksibel og kan anvendes på alle typer af projekter, både størrelsesmæssigt og indholdsmæssigt. Som nævnt er metoden udviklet over en lang årrække med baggrund i konkrete projekter i både det private og det offentlige erhvervsliv. Resultatet er en række værktøjer og metoder, der kan tilpasses enhver organisation og ethvert projekt.

Med udgangspunkt i PRINCE2-metoden tilbyder COWI projektledelse som konsulentbistand, udført af certificerede PRINCE2 projektledere. Konsulentbistanden kan dels være sparring omkring opstart af et PRINCE2 projekt, eller egentlig projektledelse af projektet på kundens vegne.

Erfaring med den fællesstatslige model

Ud over PRINCE2 har COWI samtidig solid erfaring med den fællesstatslige it-projektmodel, primært på grundlag af at have rådgivet i implementering og gennemførelse af projekter udviklet efter modellen. Dette har også indbefattet udarbejdelse af ledelsesprodukter og Business Case-materiale til risikovurdering ved Statens it-projektråd (for projekter over 10 mio.).

 

 

SIDST OPDATERET: 07.04.2017