Drift af it-systemer

Foto:

​COWI tilbyder it-drift i eget datacenter med tilknyttede professionelle services i form af service level agreements (SLA), overvågning og backup. COWIs drifts-center er bl.a. kendt for high performance data streaming af vektor- og rasterbaserede data med høj tilgængelighed.

Applikations-hosting

COWI har lang erfaring med drift af både små og store applikationer, services og databaser. For os er et højt serviceniveau og høj tilgængelighed afgørende faktorer i samarbejdet med vores kunder.

Vurdering af server-behov

COWI hjælper virksomheder med at vurdere hvilken type server der vil være det rigtige valg. Virtuelle servere vil være førstevalg, fordi det hermed er nemt at justere på parametre som CPU, ram og lagerplads. I specielle tilfælde vil det være på sin plads at vælge en fysisk server, og COWIs medarbejdere vil i så fald identificere dette behov og rådgive ud fra det.

Skræddersyede løsninger

Derudover tilbyder COWI skræddersyet hosting-opsætning tilpasset den enkelte virksomheds behov. Opsætningerne drives efter individuel aftale beskrevet i en professionel SLA (Service Level Agreement).

COWI varetager driften af den eller de servere, som opsætningerne kræver og vi vedligeholder operativsystem, antivirus software, backup og evt. applikationsopdateringer efter aftale. Bliver behovet for hosting større, så har vi et tæt samarbejde med underleverandører, som kan dække stort set alle behov.

Data-hosting

COWI tilbyder hosting af data – f.eks. i SQL databaser. Vores kunder får adgang til de hostede data på en af vores data-servere, og har dermed fuld adgang til data uden selv at skulle drive en server med en SQL-installation på. COWI står for sikkerheden omkring serveren og sikrer bl.a. fuld backup.

 

SIDST OPDATERET: 09.04.2015