Bentley software

Foto:

​Bentleys Microstation er et CAD program, til visning af detaljerede kort og tekniske tegninger. Programmet bruges ofte til f.eks. tegning af broer, veje og vejrelaterede emner, såvel som til ledningsregistrering i forsyningssektoren.

COWI har i mange år forhandlet og udviklet softwareprodukter på Bentley Platformen til såvel det offentlige som det private marked i Danmark.

Egenudviklede applikationer

Som supplement til Bentleys standard software har COWI udviklet en lang række applikationer tilpasset de danske normer og standarder. COWIs software anvendes til ledningsregistrering, vejprojektering, udarbejdelse af skilte- og stribeplaner, plot og generel optimering af arbejdsrutiner.

Det er COWIs princip, at vi samarbejder med andre forhandlere, der komplementerer COWIs egne produkter, hvorfor vi anbefaler anvendelse af nedennævnte produkter til de angivne specialområder.

Forhandlere

Vejprogrammer fra Transoft Solutions anvendes til en række specialopgaver inden for vejprojektering, som f.eks. kørekurveoptimering for biler og fly (2D og 3D) og projektering af rundkørsler og P pladser. Programmerne formidles via COWI, som forhandler for Transoft Solutions.

COWI forhandler ligeledes produkter fra firmaet AddIn.dk. F.eks. WMS booster, WMS Information applikation, adresse- og matrikelsøgning samt modul til udarbejdelse af lodsejerlister.


Kontakt vores salgskonsulenter for at få en nærmere beskrivelse af mulighederne og priser.

SIDST OPDATERET: 09.04.2015