Geoserver

Foto:

​GeoServer er en webserver fra open source miljøet, til at vise geografiske data, og med et stærkt udviklermiljø tilknyttet. I COWI har vi et team, der er specialiseret i opsætning, anvendelse og optimering af GeoServer i vores løsninger.

GeoServer en en Open Source web server til redigering, behandling og deling af geografiske data. Den er designet til at publicere data, der stammer fra diverse datakilder, der bruger åbne standarder.

GeoServer kan bruges som løsning til de fleste løsninger ved at fungere som bindeled mellem datakilde og klient. Dermed kan data vises via en lang række forskellige web og desktop klienter.

Open Source

Da GeoServer er et Open Source produkt, er der er ingen licensomkostninger forbundet med brug af GeoServer. Der er et stærkt miljø omkring udvikling af GeoServer, hvor GeoSolutions er en ledende bidragyder.

Hos COWI råder vi over en gruppe af specialister, som på baggrund af kundens behov udarbejder et optimalt systemdesign, hvori GeoServer er en bestanddel, samt implementerer dette. Vores specialister har gennemført en række projekter hvor GeoServer er en central del af løsningen, hvor der er anvendt forskelige database platforme. Disse projekter er blandt andre udført for NaturErhvervstyrelsen og FlexDanmark.

 

 

SIDST OPDATERET: 07.04.2017