MapInfo software

Foto:

​​MapInfo er et af de mest udbredte kortprogrammer i Danmark. COWI er partner for Pitney Bowes, og forhandler MapInfo og tilhørende produkter til bl.a. 3D behandling, webgis-løsninger og udviklingsmiljøer.

I forbindelse med MapInfo tilbyder COWI kurser, så nye brugere let kan komme i gang. Med MapInfo er det nemmere at præsentere dine data på en letforståelig og overskuelig måde.

Brugervenlig funktionalitet

MapInfos produktportefølje består af en række desktopprodukter, serverløsninger og udviklingsværktøjer. Fælles for produkterne er den brugervenlige grænseflade og funktionalitet der gør det muligt at sammenstille store mængder af data på en overskuelig og interaktiv måde. Data kan præsenteres på kort, i tabeller eller i diagrammer. Data kan herefter overføres til webgis, så brugere der ikke er kendte med MapInfo, stadig kan få glæde af den langt stærkere fremvisning og forståelse af data.

Løbende udvikling og den nyeste viden på området

Hovedparten af produkterne fra MapInfo’s produktportefølje er oversat til dansk og vil således have en dansk brugergrænseflade.
Pitney Bowes udvikler løbende sine produkter efter dialog med brugerne, så nye versioner af softwaren indeholder forbedrede funktioner, der er efterspurgt af brugerne. I COWI følger vi denne udvikling og opdaterer vores kurser, så nye brugere kan få den sidste nye viden om metoder og funktioner i MapInfo.

 

 

SIDST OPDATERET: 18.12.2017