PostgreSQL database software

Foto:

​COWI kan levere rådgivning, implementeringsstøtte og systemudvikling inden for PostgreSQL og PostGIS produkterne. Hertil kommer en række kommercielle og fuldt supporterede databaseprodukter, der muliggør et professionelt driftssetup baseret på PostGreSQL/PostGIS.

PostgreSQL er en kraftfuld open source database udviklet igennem mere end 15 år og er baseret på en arkitektur, som er anerkendt for pålidelighed, skalerbarhed, høj driftsikkerhed. Tillægsmodulet PostGis udvider PostgreSQL med spatial funktionalitet til håndtering af geografiske objekter.
 
PostgreSQL/PostGIS er har vundet stor udbredelse til professionelt brug og finder anvendelse fra små database-applikationer til højtydende server-løsninger med tusindvis af brugere.
 

Avanceret Open Source databaseplatform

For at kunne etablere et professionelt driftsetup baseret på PostgresSQL tilbyder COWI en række kommercielle produkter fra Enterprise DB, som supplerer PostgreSQL med værktøjer til bl.a. replikering, performancetuning, fail-over håndtering og migrering. Produktsuiten dækker over flere udgaver fra Postgre Plus Standard Server til Postgre Plus Advanced Server. Produktsuiten er verdens mest avancerede open source databaseplatform, som kan opfylde alle behov ved etablering af "large scale/high performance" databaseløsninger i et professionelt drift-setup.

Enterprise DB produkterne gør det muligt at migrere fra eller supplere eksisterende databasemiljøer med spatiale databaser baseret på open source. Postgre Advanced Server understøtter en næsten fuldautomatisk migrering fra Oracle og MS SQL Server.
 
Produkterne sælges som licenser på meget konkurrencedygtige licensvilkår og vedligeholdelsespriser.

EnterpriseDB og COWI tilbyder fleksibel teknisk support på en række serviceniveauer fra Basis-support til Premium-support med fuld 24/7 support.

 

 

SIDST OPDATERET: 07.04.2017