Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Geografisk information og it / GIS og it / Udvikling og vedligehold af GIS- og it-løsninger

Udvikling og vedligehold af GIS- og it-løsninger

Foto:

COWI tilbyder udvikling af specialløsninger og kundetilpassede løsninger baseret på moderne og udbredte teknologier. I udviklingsprocessen anvendes anerkendte best practises som f.eks. Prince2 og agil udvikling for at sikre fleksibilitet og læring i samarbejdet med kunden.

Succesfuld udvikling og vedligehold af GIS- og it-løsninger starter og slutter med en solid forståelse af brugernes behov og ønsker samt prioritering af disse. COWIs tilgang til udviklingsarbejdet er derfor baseret på et partnerskab med kunden, hvor nøgleordet er "samarbejde".

Best practice

Tilgangen har til formål at sikre, at den fleksibilitet der almindeligvis er nødvendig for at justere løsningen gennem udviklingsforløbet er til stede, samt at læring i løbet af udviklingsarbejdet bedst muligt udnyttes. For at opnå dette benytter COWI anerkendte best practices, som eksempelvis den agile udviklingsmetode SCRUM, til styring af det daglige programmeringsarbejde, ofte i kombination med PRINCE2, til ledelse af projekter.

Dybdegående viden om anvendte teknologier

For at sikre lave udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger for specialudviklede løsninger er COWIs strategi at fokusere på et afgrænset antal teknologier i forbindelse med softwareudvikling. Herved opnås, at vi kontinuerligt kan opretholde dybtgående viden og erfaring med de anvendte teknologier og derved sikre stor effektivitet i udviklingsprocessen samt en rimelig grad af genanvendelse af standardkomponenter fra løsning til løsning.

Fleksibel problemløsning

En anden del af vores strategi er, at systemudviklings- og vedligeholdelsesopgaver altid udføres i teams så viden deles og forankres, hvorved løsning af opgaverne kan udføres med høj produktivitet og stor grad af fleksibilitet.

 

SIDST OPDATERET: 21.04.2017