DDSby 2009

Foto: COWI A/S
COWI har siden 2007 kortlagt de større danske byer med detaljerede digitale skråfotos i den produktserie, der hedder DDSby. Skråfotos fra 2009 er det nyeste materiale i DDSby produktserien.

Hvert enkelt skråfoto har en opløsning på ned til fem centimeter og stort set alle større byområder i Danmark er dækket med detaljerede skråfotos.

Dokumentation af byer

Med DDSby dokumenteres byens struktur fra nye vinkler. Man kan danne sig et overblik over et helt byområde, og man kan dykke ned på enkelte detaljer og få en rummelig fornemmelse af en bygningsfacade, en baggård eller et gadeforløb.

Man kan således se mange detaljer som ikke kan erkendes på almindelige luftfotos. Tilmed har man mulighed for let og hurtigt at skifte udsigtspunkt og se samme bygning fra ét af de øvrige verdenshjørner.

Anvendelse af DDSbyHos mange af de kommuner der har DDSby, er det blevet et uundværligt værktøj i sagsbehandlingen. Derudover anvendes DDSby i løsningen af mange andre forskellig artede opgaver f.eks. anvender brandvæsnet, politiet og renovationsfolk DDSby til at giver overblik over adgangsforhold via baggårde i storbyernes karréer.

Unik detaljeringsniveauDetaljeringsgraden og dermed informationsmængden i COWIs skråfotos er unik i forhold til de tilgængelige alternativer. COWIs skråfotos giver dermed brugeren de bedste forudsætninger for et professionelt og troværdigt arbejde.

SIDST OPDATERET: 08.08.2017