Applikationen Kort fra COWI

Foto: COWI A/S
Applikationen KORT fra COWI er en kortviewer, som giver adgang til en række af COWIs kortprodukter. I KORT fra COWI er det muligt at kombinere de traditionelle ortofotos med hhv. skråfotos og højdemodeller.

Adgang til kortdata på kontoret og i markenKORT fra COWI er den nemme og sikre vej til digitale kort døgnet rundt – på kontoret og i ”marken”. Kortdata hentes direkte via internettet fra COWIs kortdatabaser. Med en bærbar pc, en opkobling til internettet og applikationen har man et brugervenligt kortværktøj, som kan
bruges hvor som helst.

Alle data samlet i én applikationMed KORT fra COWI kan man få nem adgang til hele COWIs omfattende samling af kort og geodata, som bl.a. omfatter en perlerække af historiske landsdækkende ortofotos.
Adgangen til COWIs kort sker via WMS. Så du slipper for at håndteringen af de meget store datamængder, som kortværkerne udgør.
Endvidere er det muligt at hente kort fra andre WMS-tjenester, endelig kan egne GIS-temaer hentes ind i KORT fra COWI.

Nem adgang til højdedataAnvendelse af store mængder af højdedata er en udfordring for mange. Med applikationen er det nu blevet meget nemmere at arbejde med de enorme datamængder.

Brugernavn og password Brugernavn og password til KORT fra COWI udleveres umiddelbart efter, at der er indgået aftale om hvilke kortværk der skal gives adgang til.

SIDST OPDATERET: 19.03.2018