Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Jernbaner, metroer, veje og lufthavne

Jernbaner, metroer, veje og lufthavne

Stigende fokus på transportinfrastruktur

Veje, jernbaner, letbaner, metroer og lufthavne er hovedelementer i den transportinfrastruktur, som der er stigende fokus på både i Danmark og internationalt.

I tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere forsøger vi at finde optimale løsninger, der afbalancerer omkostninger til anlæg og drift og minimerer negative påvirkninger af miljø, klima og social trivsel.  Derfor omfatter vores rådgiverteams ofte både transportøkonomer, trafikplanlæggere og miljøspecialister.

 

3D og BIM på store multidisciplinære infrastruktur projekter

COWI arbejder med 3D og BIM (Building Information Modelling) på store multidisciplinære projekter. BIM er en intelligent model-baseret process, som gør projektet håndgribeligt for alle og samtidig supporterer planlægning, design óg udførelse af  konstruktionsprojekter.

Se filmen COWi One Model, som viser, hvordan arbejder med BIM på jernbaneprojekter

Se filmen COWI One Model, som viser, hvordan vi arbejder arbejder med BIM på vejprojekter

Vil du vide mere?

 Peter Hostrup Rasmussen
Senior Vice President
Jernbaner, metroer, veje og lufthavne
Tlf.: 56 40 26 94
pra@cowi.dk

Om COWI

Annual Reports 

Læs mere

​Østre Landsret har afsagt dom i sagen mellem Banedanmark og HOFOR Spildevand Hvidovre A/S og Hvidovre Kommune angående gyldigheden af en tinglyst ledningsdeklaration

Læs om afgørelsen her

 

Højesteret har afsagt dom i sagen om Vintapperrampen angående hvorvidt gæsteprincippet skulle anses for fraveget ved en tinglyst ledningsdeklaration.

Læs om afgørelsen her