Kørestrøm

Foto: COWI
Medarbejderne lægger vægt på udvikling.  Den helt store indsats er en ny programpakke, der skal anvendes, når de detailprojekterer køreledningsanlæg.

Medarbejderne i afdelingen for Jernbaner og metro, som arbejder med kørestrøm, er drevet af et fagligt engagement. I et uformelt arbejdsmiljø beskæftiger seks medarbejdere sig med ombygningsprojekter, planlægning og kørestrømforsyning - for eksempel er afdelingen lige nu engageret i at ombygge neutralsektionerne på Sprogø for A/S Storebælt til en helt ny type.

"Det er faglige udfordringer, spændende projekter og god personaleledelse, der motiverer os," fortæller projektchef Niels Henrik Kjær Jensen.

Vi investerer i udvikling

For at styrke medarbejdernes faglige udvikling abonnerer afdelingen på fagblade og -bøger, og medarbejderne har desuden adgang til et elektronisk bibliotek.

Den helt store udviklingsindsats er dog en ny programpakke, som skal rationalisere detailprojektering af køreledningsanlæg.

"Vi lægger stor vægt på at investere i udvikling," fortæller Niels Henrik Kjær Jensen. Den nye programpakke vil således give afdelingen en stor konkurrencefordel i kommende projekter. Derudover har afdelingen planer om at udvikle interne kurser i køreledningsteknik.

SIDST OPDATERET: 01.06.2016