Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Jernbaner, metroer, veje og lufthavne / Jernbaner / Sikringstekniske projekter

Sikringstekniske projekter

Foto: COWI
Medarbejderne har en varieret dag med stor kundekontakt og detaljeret kendskab til det enkelte projekt.

Den faggruppe, der arbejder med sikringstekniske projekter i COWIs afdeling for Jernbaner og metro, tæller 24 medarbejdere, og gruppen vokser hele tiden.

Rådgiverne arbejder lige nu med validering af forskellige sikringstekniske projekter som f.eks. Storebælts sikringsanlæg for Korsør, Sprogø og Nyborg, signalprogrammets tilslutning i Hillerød og forskellige sikringstekniske projekter på Fyn og i Sønderjylland.

Flere af rådgiverene arbejder for Signalprogrammets leverandører Alstom, Strukton og Siemens.

På opgavelisten står også ERTMS-rådgivning for Jernbaneverket i Norge, tilsyn og ibrugtagninger, samt ændringer i sikringsanlæg i forbindelse med sporombygninger. 

Projektledelse og kundekontakt

De mange forskellige opgaver sikrer medarbejderne en varieret hverdag.

"Vi er med hele vejen i projektforløbet, og det er en stor fordel," fortæller markedschef Erik Amtoft. "Det indgående kendskab til hvert projekt medfører også en stor kontaktflade med kunderne, som medarbejderne sætter stor pris på. "

Ros fra kunderne motiverer os meget

To erfarne projektledere styrer signalgruppens mange projekter. Det er også deres ansvar at udvikle medarbejdernes kompetencer.

"Når vores projekter lykkes, og kunderne er tilfredse og fortæller os, at vi leverer et godt stykke arbejde, får motivationen lige et ekstra hak opad," siger Erik Amtoft.

SIDST OPDATERET: 05.07.2016