Stærkstrøm

Foto: COWI
Medarbejderne er gode til at tænke hurtigt og finde på innovative løsninger.

De projekter, som medarbejderne i faggruppen for stærkstrøm arbejder med, spænder bredt. Medarbejderne tæller elleve rådgivere, der organisatorisk hører til i afdelingen for Jernbaner og metro. 

Vi beskæftiger og dagligt med en lang række jernbanerelaterede projekter, bl.a. sporskiftevarme, UPS-anlæg, elevatorer, belysning og transformerstationer. I øjeblikket arbejder vi f.eks. på strækningen Hellerup-Helsingør.

Vi har albueplads

Med det varierede udbud af arbejdsopgaver følger en høj grad af frihed:

"Vi har ret meget albueplads i afdelingen. Derfor er det også vigtigt, at medarbejderne er gode til selv at spørge om hjælp, hvis der opstår problemer eller faglige udfordringer," siger projektleder Brian Krogh Hansen.  

Ofte sker det, at projekterne vokser sig større, end det egentlig var planen, fortæller Brian Krogh-Hansen. I sådanne tilfælde er der brug for nytænkning og kreativitet:

"Så skal vi tænke hurtigt og finde løsninger NU OG HER for at undgå, at det går ud over de andre discipliner," siger han og understreger derfor, hvordan et udfordrende miljø og mulighed for faglig udvikling er en vigtig del af afdelingen.

SIDST OPDATERET: 31.05.2016