Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Vand og miljø / Miljø, sikkerhed og sundhed / Miljøledelse og miljøregulering

Miljøledelse og miljøregulering

Foto: Flickr_Ian Hayhurst

Miljøarbejdet handler ikke kun om at overholde miljølovgivningen, men skal ses i sammenhæng med organisationens strategi, image, risikostyring og omkostningsbevidsthed. COWI har erfaring med at opbygge enkle og effektive systemer til miljøledelse og med at sikre, at miljøkrav overholdes.

Miljøledelse

Miljøledelse handler om overblik og håndtering af muligheder og risici på miljøområdet. Med fokus på medarbejderinddragelse hjælper COWI organisationer med at indføre og udvikle miljøledelsessystemer - ofte med store besparelser til følge.

Styr på risici og image

Miljøledelse giver overblik over miljørelaterede risici, så organisationen kan planlægge sin miljøindsats og undgå dyre sager, der kan skade organisationens image. Det er således en god forretning af indføre miljøledelse.

COWIs konsulenter omfatter både tekniske og juridiske miljøeksperter, som sikrer, at vi kan yde vores kunder optimal rådgivning i forhold til samtidig overholdelse af miljølovgivning og miljøoptimering af arbejdsprocesser.

Tilsyn med miljø og arbejdsmiljø

Bygherrer med fokus på miljøledelse har behov for, at krav til arbejdsmiljø og miljø overholdes under anlæggets udførelse. COWI har stor erfaring med at føre tilsyn tilpasset bygherrens miljøledelse og miljøkrav.

Miljørigtig projektering

Miljørigtig projektering er bygherrens garanti for, at miljø indarbejdes og dokumenteres på en systematisk måde. COWI har ekspertisen til at gennemføre miljørigtig projektering tilpasset projektets art og omfang.

Hjælp til selvhjælp

Vi har de erfaringer og værktøjer, der skal til for at hjælpe vores kunder, hvad enten det drejer sig om få timers sparring eller systemdesign, opbygning og indførelse. COWI har bistået flere hundrede virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet med miljøledelse, siden den første standard for miljøledelse så dagens lys i starten af 90'erne.

 

SIDST OPDATERET: 18.01.2018