Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Vand og miljø / Strategisk miljørådgivning

Strategisk miljørådgivning

Foto: cowi\cowi

Miljø og bæredygtighed har stor strategisk bevågenhed hos offentlige og private. COWIs miljørådgivning kombinerer dyb faglighed med strategisk erfaring fra danske og internationale opgaver.

Miljø og bæredygtighed har aldrig haft større bevågenhed fra såvel politisk som samfundsmæssige side, som områderne har i disse år. Derfor er det vigtigt, at offentlige og private virksomheder tænker miljø og bæredygtighed ind i de strategiske overvejelser for den fortsatte udvikling.

Strategisk fokus og dyb faglighed
Med afsæt i vores dybe faglighed rådgiver COWI ledelser i såvel offentlige som private virksomheder om miljø- og bæredygtighedsforhold med strategisk betydning for virksomhedens fortsatte drift og udvikling.

Vores strategiske miljørådgivning spænder fra vurderinger ved køb/salg af virksomheder og ejendomme over corporate social responsibility og strategisk klimarådgivning til vurdering og håndtering af forretningsmæssige risici og muligheder (enterprise risk management).

COWIs miljørådgivning omfatter såvel udredninger, vurderinger som facilitering af strategiske udviklingsforløb inden for virksomhedens væsentligste forretningsmæssige risici eller muligheder.

Vi har mange års erfaring med miljørådgivning af ledelser i såvel danske som internationale virksomheder og organisationer. Vores eksperter har dels stor erfaring med miljørådgivning, der understøtter strategiske beslutninger, dels kendskab til internationale trends og globale miljømæssige aspekter.

SIDST OPDATERET: 21.12.2017