Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Vand og miljø / Strategisk miljørådgivning / Miljømæssig due diligence / Miljømæssig og social due diligence til finansiel investor

Miljømæssig og social due diligence til finansiel investor

Foto: Morten Larsen
COWI assisterer danske og internationale private equity-firmaer som banker og deres rådgivere ved virksomhedshandler. Vores due diligence-erfaring omfatter både køb og exits.
Mange virksomheder står over for betydelige vækstkrav eller behov for refinansiering for at sikre en bæredygtig udvikling. Det betyder, at private equity-sektorens aktiviteter er stigende. De finansielle investorer har for alvor markeret sig som en meget vigtig aktør i konsolideringen og videreudviklingen af mange sektorer inden for handel og industri.

Her tilbyder COWI due diligence-rådgivning, der bygger på vores basisviden inden for miljø, arbejdsmiljø og sociale forhold og på vores kendskab til den finansielle investors investeringscyklus og risikoprofil ved transaktioner.

Exits

COWI assisterer med at styrke ejendomsporteføljens præsentation af miljøforhold ved udarbejdelse af prospekt eller af datarumsmateriale. Vi assisterer også med at opgradere forhold, som kan styrke forhandlingspositionen forud for selve due diligence-processen.

Køb

Ofte er der langt hen i due diligence-processen kun mulighed for adgang til dokumentation i datarummet. COWI kan assistere med at afgrænse risikopotentialet via granskning. Ved eksklusivitet vil der mange gange være mulighed for adgang til den eller de virksomheder, der er inkluderet i handlen (fase 1 audit). Vi assisterer med yderligere afdækning af risikoforhold ved fysisk inspektion og supplerende informationsgennemgang. Her er COWIs store ressourcebase et aktiv, som hurtigt kan mobiliseres.

Værdimaksimering

Ved væsentlige finansielle risici gennemføres undersøgelser, der afgrænser usikkerhed. Vi hjælper med forbedringsprojekter, så værdimaksimeringen kan være gennemført inden den planlagte exit.

SIDST OPDATERET: 05.01.2018