Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Vand og miljø / Strategisk miljørådgivning / Miljømæssig due diligence / Miljømæssig og social due diligence til industriel aktør

Miljømæssig og social due diligence til industriel aktør

Foto: Niels Åge Skovbo
Branchekendskab og teknisk viden om miljø og sociale forhold på koncern- og virksomhedsniveau. Det er udgangspunktet for COWIs transaktionstilpassede due diligence-rådgivning ved strategisk salg, fusion eller køb.
Fokusering på kerneforretningen en en væsentlig drivkraft for industrielle aktører inden for virksomhedshandler. Ligeledes står mange danske virksomheder over for udfordringer i forbindelse med et generationsskifte, hvor industrielle købere såvel som finansielle investorer kan bidrage til den videre udvikling af virksomheden.

Salg

COWI assisterer med at styrke virksomhedens præsentation af miljøforhold og sociale forhold. Det kan ske ved udarbejdelse af prospekt eller datarumsmateriale. Vi assisterer også med at opgradere miljøforhold, så forhandlingspositionen forud for selve due diligence-processen styrkes.

Køb

Ofte er der langt hen i due diligence-processen kun adgang til dokumentation i datarummet. COWI kan assistere med at afgrænse risikopotentiale via granskning. Ved eksklusivitet vil der mange gange være mulighed for adgang til den eller de virksomheder, der indgår i handlen (fase 1 audit). Her assisterer vi med yderligere afdækning af risikoforhold baseret på fysisk inspektion og supplerende informationsgennemgang. I den forbindelse er COWIs store ressourcebase et aktiv, som hurtigt kan mobiliseres.

Fusion

Ved fusion kan to eller flere interesseparter have finansielle risici ved transaktionen. COWI sikrer, at undersøgelser og forbedringstiltag planlægges og gennemføres i henhold til vilkår i fusionsaftalen.

SIDST OPDATERET: 05.01.2018