Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Vand og miljø / Strategisk miljørådgivning / Miljømæssig due diligence / Miljømæssig og social due diligence ved ejendomshandler

Miljømæssig og social due diligence ved ejendomshandler

Foto: COWI
COWI har stor erfaring i at vurdere miljøforhold ved både små og store ejendomsporteføljer i Danmark, Norden og internationalt. Denne erfaring kommer i spil, når vi assisterer kunder i forbindelse med køb eller salg.
Flere udenlandske ejendomsinvestorer har valgt at etablere sig i Danmark for at få del i det lukrative ejendomsmarked. Derfor stiger antallet af ejendomshandler i Danmark.

Salg

COWI assisterer med at styrke ejendomsporteføljens præsentation af miljøforhold. Det kan ske ved udarbejdelse af prospekt eller af datarumsmateriale. Vi assisterer også med at opgradere miljøforhold for at styrke forhandlingspositionen forud for selve due diligence-processen.

Køb

Ofte er der langt hen i due diligenceprocessen kun adgang til dokumentation i datarummet. I disse tilfælde kan COWI assistere med at afgrænse risikopotentiale via granskning. Ved eksklusivitet vil der ofte være mulighed for adgang til den eller de ejendomme, der er inkluderet i handlen (fase 1 audit). Her assisterer vi med yderligere afdækning af risikoforhold baseret på fysisk inspektion, interview og supplerende dokumentgennemgang. I den forbindelse er COWIs store ressourcebase et aktiv, som hurtigt kan mobiliseres.

SIDST OPDATERET: 06.01.2018