Hjem / Skip Navigation LinksYdelser / Byggeri / Hospitaler og sundhedsbyggeri

Hospitaler og sundhedsbyggeri

Foto: Foto: Arkitektteamet for Østfold Sykehus

​Østfold Sygehus i Norge

Sundhedsbyggeri handler både om indhold og rammer. Patienter, personale og pårørende skal føle sig godt tilpas i de byggerier COWI er med til at realisere. Samtidig skal driften være funktionel og rationel.

Vi har lang erfaring med planlægning og udførelse af gennemtænkte og fleksible løsninger til sundhedssektoren. Vi skaber rammer for omsorg og trivsel af patienter og pårørende, samtidig med at vi sikrer personalet et optimalt arbejdsmiljø og sørger for ansvarlig og effektiv udnyttelse af de økonomiske ressourcer.

Nybyggeri

Planlægning og gennemførelse af nye hospitalsbyggerier er andet og mere end tidsplaner, økonomi og byggeprocesser.

COWI kombinerer viden om behov hos patienter, personale og pårørende med ekspertise inden for medicoteknik, installationer, it-løsninger og fleksible hospitalsbyggerier.

COWI rådgiver også om hospitalsdrift - herunder nye offentlige/private finansierings- og samarbejdsformer.

Med økonomistyring og modelberegninger skaber vi den optimale bygning, som er rationel i drift.

Ombygning

Når en bygning skal ombygges eller udvides, er der ofte udfordringer ved at tilpasse den logistiske infrastruktur og organiseringen af arbejdsgangene til det ændrede bygningslayout.

COWI tænker innovativt og fleksibelt, når det gælder tilpasning af tekniske installationer og effektivisering af arbejdsgangene, samtidig med at vi fokuserer på at holde en god dialog med brugere og myndigheder.

Fleksibilitet og langtidssikring

Fleksibilitet i bygninger og installationer er afgørende for, at udskiftninger og opdateringer kan foretages nemt og uden at forstyrre den øvrige drift.

Fleksible bygninger vil ofte kunne reducere eller helt fjerne behovet for store, fordyrende ombygninger.

COWI er hele tiden i faglig dialog med industri og eksperter i ind- og udland. Denne akkumulerede viden om de nyeste teknologier og tendenser gør COWI i stand til at bidrage til fleksible og tidssvarende hospitalsbyggerier.

SIDST OPDATERET: 22.08.2017