/ Skip Navigation LinksOm COWI / Bæredygtighed

Bæredygtighed

Foto: empe
I COWI har vi gjort det til en prioritet at tænke bæredygtighed ind i alle vores aktiviteter.

Vi mener, at en virksomhed som COWI har en unik mulighed og et ansvar for at bidrage positivt til en mere bæredygtig udvikling i verden.

Dette gør vi ved at integrere bæredygtighed i vores eksterne projekter, i vores daglige interaktion med vores ansatte og samfundet omkring os og i den daglige drift af vores bygninger. 

COWIs fokusområde

Vores kunder Vores ambition er, at sørge for, at vores kunder altid har adgang til den seneste viden omkring bæredygtighed og har mulighed for at integrere det i deres projekt.

Miljø Vi arbejder for at minimere vores CO2 udledning på tre områder: i vores forretning, vores arbejdsplads og vores medarbejderes private miljøpåvirkninger.

Medarbejdere Vores medarbejdere udgør vores eksistensgrundlag og vi arbejder for at de kan vokse, både professionelt og privat. Vi opfordrer til et balanceret arbejdsliv og fokuserer på trivsel, entusiasme og diversitet blandt vores medarbejdere.

Ansvarlig forretningsetik Vi vil gerne sikre at forretningsetikken er en integreret del af den måde vi arbejder på.

Uddannelse og Forskning COWI støtter uddannelse og forskning i bæredygtig udvikling indenfor vores forretningsområder, idet vi mener, at viden er den største ressource vi har.

Læs mere om COWIs arbejde med bæredygtighed, socialt ansvar og de ydelser vi kan tilbyde indenfor bæredygtighed (på engelsk):

www.cowi.com/sustainability

 

Bæredygtighed med fokus på mennesker, jorden og profit.

SIDST OPDATERET: 08.12.2015