/ Skip Navigation LinksOm COWI / Historien om COWI

Historien om COWI

Foto: COWI

 

En danserestaurant bliver begyndelsen på COWI, der op gennem historien præges af en lang række innovative løsninger udviklet af ambitiøse medarbejdere.

Fra verdens største skråstagsbro i Kina over udviklingsplanlægning i Afrika til genopretningen af Skjern Å. Selv isbjørnene på Arktis har nydt godt af COWIs råd.

Der ligger mere end 80 års historie bag det COWI, vi kender i dag. Det hele begynder med en ung ingeniør, der i en lille lejlighed på Vesterbro projekterer nordens største danserestaurant og tager de første skridt hen imod en international virksomhed.

Innovativ ånd former identitet

Den ti mand store rådgivningsvirksomhed er præget af en hidtil uset innovativ ånd, der lidt efter lidt former virksomhedens identitet. COWI ekspanderer kraftigt, får brudt et monopol på broprojektering og bliver førende. I takt med historiens udvikling sætter nye generationer af innovatører i virksomheden deres præg på samfundsudviklingen både i Danmark og internationalt.

Historien om COWI

Denne fortælling giver i ord og billeder et indblik i nogle få af de mange begivenheder, der tilsammen udgør COWIs historie.

Fortællingen har fire niveauer: 1) Det fortalte forløb, som er en fortælling på tværs af virksomheden om hovedbegivenheder, 2) en kort personlig historie, 3) milepæle 4) og et vigtigt projekt fra perioden.

SIDST OPDATERET: 21.04.2017