/ Skip Navigation LinksKontakt / Syd / COWI Vejle

COWI Vejle

Foto: Niels Skovbo Nielsen

Med 148 medarbejdere er kontoret i Vejle et af de to store COWI-kontorer i Syddanmark. Her finder du mange kompetenceområder under samme tag. Derfor er COWI i Vejle ofte rammen om de helt store projekter, der går på tværs af flere fagområder.

Kontoret i Vejle stod færdigt i 2002, som en del af det store, nye erhvervsområde mellem havnen og byens strøggader. Havneparken ligger tæt banegården, og ikke ret langt fra motorvejen. Adressen er Havneparken 1, som udgør domicil for fire andre virksomheder med bl.a. fælles konferencerum og kantinefaciliteter.  

Synlighed og fleksibilitet
COWIs to etager indrettet som storrumskontor, har siden indflytningen bevist sin fleksibilitet. Ved indflytningen for 10 år siden var der 68 medarbejdere på det samme etageareal, som i dag giver fin plads til 148.

Sammensætningen af medarbejdere strækker sig fra relativt nyansatte til erfarne projektchefer. Kontorets høje faglighed, gode stemning og COWIs generelle synlighed i regionen betyder, at kontoret er en attraktiv arbejdsplads for både de helt unge kandidater og de mere rutinerede branchefolk.

KompetenceområderKompetenceområderne hos COWI i Vejle omfatter industri, byggeri og drift, miljø, anlæg herunder vej- og parkdrift, broer, trafikplanlægning, affald og genbrug, arbejdsmiljø, landskabsarkitektur samt den ekspanderende jernbanegruppe.

Til hverdag er ånden præget af samarbejde, hjælpsomhed og tværfaglig videndeling og inspiration blandt kollegerne på kontoret. Her går professionalisme hånd i hånd med socialt samvær og fælles engagement.

Foto: COWI
Daniel Doose Jeppesen sprang direkte fra endt studie til et fast job h...
Foto: Lise Kosac

Familien, fritiden og den personlige udvikling er sider af livet, der ligger...

SIDST OPDATERET: 02.02.2015