Vindenergi

Foto: cowi

COWI tilbyder alle konsulentydelser indenfor vindenergi

Siden 1980 har COWI været involveret I udviklingen af mere end 800 vindenergiprojekter I 68 forskellige lande, med en samlet installeret kapacitet på flere tusind megawatt.

COWI tilbyder ydelser til alle faser i et vindenergiprojekt. Vi er jeres konsulent gennem hele udviklingsfasen fra den første beslutning om mulig placering hele vejen frem til et færdig projekteret vindenergianlæg. Vi tilbyder bygherrerådgivning men også långiver/investorrådgivning under hele implementeringen, garantiperioden og videre ind i driftsperioden.

Vores ydelser omfatter specialiserede ydelser såsom vindstudier, akkrediterede målinger på møller (f.eks. effektkurveeftervisninger), fundamentdesign til vindmøller både på land og til havs, net-analyser, transportstudier og dybdegående projektvurderinger, der omfatter alle aspekter af et vindprojekt.  


COWI tilbyder ydelser til en bred vifte af kunder som f.eks. projektudviklere, vindmøllefabrikanter, entreprenører, internationale finansieringsinstitutioner, udviklingsbanker, investorer og forsyningsselskaber.

Læs mere I vores brochure:

COWI Vind - Ydelser (pdf - only in English) 

COWI offshore vind (pdf - only in English) 

 

SIDST OPDATERET: 19.09.2017