Cradle to Cradle

Foto: Ulrik Jantzen

Fra mindst mulig skade til mest mulig gavn - i alt hvad vi gør! Sådan kan essensen af Cradle to Cradle - eller 'vugge til vugge' - udtrykkes. COWI har som den første danske rådgiver certificerede Cradle to Cradle-konsulenter.

Når der skabes løsninger på baggrund af Cradle to Cradle-princippet handler det om at skabe bæredygtige løsninger, der bidrager positivt over for menneske, natur og samfund. Dette fokus på at skabe positive bidrag frem for at minimere de negative skaber innovation. Og dermed også et stor potentiale for forretningsmæssigt at gøre en forskel.

Certificerede Cradle to Cradle-rådgivere COWI har som den første danske rådgiver certificerede Cradle to Cradle-konsulenter inden for hvert af vores overordnede rådgivningsområder: ingeniørteknik, miljø og økonomi. 

Vi samarbejder med stifterne af Cradle to Cradle Michael Braungart (i dag leder af virksomheden EPEA) og William McDonough (i dag leder af virksomheden McDonough + Partneres).

Fra snak til handling og forretning

Vi har således både viden og kompetencerne samt adgang til den bedste Cradle to Cradle-ekspertise, og det stiller vi til rådighed i vores rådgivning om at omsætte den megen snak om Cradle to Cradle til handling og forretning.

Cradle to cradle-rådgivning

COWI tilbyder rådgivning om Cradle to Cradle inden for en lang række fagfelter, som f.eks. byggeri, infrastruktur, industri, produkter, byudvikling. Vi assisterer bl.a. med:

  • Afklaring af potentialet i Cradle to Cradle for din virksomhed
     
  • Procesledelse og assistance i forhold til visioner, forretningsudvikling, mål og organisering af indsatsen
     
  • Konkrete analyser, beregninger og vurderinger af materialer og løsninger.

SIDST OPDATERET: 18.01.2018