Landmålingstekniker, Infrastruktur (30462)

Ansøgningsfrist: 07/04/2019 - Denmark - Sted: Vejle/Aalborg/Aarhus - Infrastructure

Kunne du tænke dig at lægge grundlaget for store infrastrukturprojekter? Og vil du være med til at indsamle og bearbejde materialet for at skabe succes i projekterne? Så læs videre her
 

I vores landmålingssektion udarbejder vi projektgrundlaget for vores kolleger i hele COWI. Vi arbejder derfor blandt andet med jernbane-, vej-, bro-, tunnel- og byudviklingsprojekter i hele verden. 


Vi er blandt andet del af nogle af COWIs mest ikoniske projekter, heriblandt: Storebæltsforbindelsen, Hovedstadens Letbane samt Aarhus og Odense letbaner, Danmarks Digitale Gadefoto, Terrestrisk laserscanning af olieudskibningsterminal i Bahrain – og selvfølgelig en hel masse andre spændende opgaver i ind- og udland.
 

Som landmålingstekniker hos os vil du arbejde tæt sammen med nogle af verdens førende eksperter i udvikling af infrastruktur. Du bliver del af et stærkt fagmiljø, hvor vi arbejder i teams og netværk på tværs af discipliner. Vi vil gerne udvikle os endnu mere og har derfor brug for dig, som kan være med til at indgå i den daglige projektløsning og være med til at fortsætte udviklingen i vores afdeling.
 

VERDEN SOM ARBEJDSPLADS
I stillingen indsamler og bearbejder du materiale ved hjælp af GNSS-udstyr, totalstationer, droner og andet specialudstyr, som efterfølgende vil blive grundlag for det igangværende projekt. Du vil få en stor berøringsflade i COWI, og dine opgaver vil variere afhængigt af type projekt og dets lokation. Meget af dit arbejde vil foregå i felten, og der forventes derfor en vis rejseaktivitet i stillingen. Du vil få en meget varieret hverdag med forskelligartede projekter, både i forhold til størrelse og formål. Vi forventer, at du vil blive tilknyttet et af vore kontorer i Jylland.

TEKNISK ORIENTERET TEAM PLAYER
Du er uddannet landmålingstekniker, evt. fra VIA College eller lignende. Det er en fordel, hvis du har 2-3 eller flere års erfaring, men det er ikke et krav. Derudover er du god til at arbejde selvstændigt og kan lide at arbejde i felten samt er grundig i forhold til dit arbejde. 
 

Desuden kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du har en stærk teknisk profil inden for landmåling og laserscanning
  • Du har en proaktiv tilgang til opgaveløsning og projektledelse
  • Du har stor faglig stolthed inden for det landmålingstekniske område
  • Du har høj grad af kundefokus og er god til at skabe relationer både internt og eksternt
  • Du fungerer godt i teams og bidrager med en energisk, empatisk og initiativrig tilgang
  • Du har gode engelskkundskaber – både i skrift og tale  
  • Du har kørekort.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Du får et job i en spændende international virksomhed i vækst, med gode faglige og karrieremæssige perspektiver. Du vil blive del af et resultatorienteret team med en venlig og uformel omgangstone. 


Vi har et godt arbejdsmiljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Som afdeling er vi kendetegnet ved, at vi respekterer hinanden og har stor faglig stolthed. Vi har et godt socialt miljø og holder af at fejre vores succeser i fællesskab.

INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:                     
 

Henrik Ussing Lynge
Sektionsleder og projektchef
Utility Rights and Surveying
Mobil: +45 2923 7743
 

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt og senest 7. april 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.