Landinspektør, Infrastruktur (30463)

Ansøgningsfrist: 07/04/2019 - Denmark - Sted: Vejle/Aalborg/Aarhus - Infrastructure

Kunne du tænke dig at lægge grundlaget for store infrastrukturprojekter? Og vil du være med til at udvikle en voksende forretning inden for teknisk måling, laserscanning og digitalisering? Så læs videre her


I vores landmålingssektion udarbejder vi projektgrundlaget for vores kolleger i hele COWI. Vi arbejder derfor blandt andet med jernbane-, vej-, bro-, tunnel- og byudviklingsprojekter. 


Vi er blandt andet del af nogle af COWIs mest ikoniske projekter, heriblandt: Storebæltsforbindelsen, Hovedstadens Letbane samt Aarhus og Odense letbaner, Danmarks Digitale Gadefoto, Terrestrisk laserscanning af olieudskibningsterminal i Bahrain – og selvfølgelig en hel masse andre spændende opgaver i ind- og udland.
 

Som landinspektør i landmålingssektionen vil du arbejde tæt sammen med nogle af verdens førende eksperter i udvikling af infrastruktur. Du vil blive del af et stærkt fagmiljø, hvor vi arbejder i teams og netværk på tværs af discipliner. Vi vil gerne udvikle os endnu mere og har derfor brug for dig, som kan indgå i den daglige projektløsning og være med til at fortsætte udviklingen i vores afdeling.
 

ALSIDIG HVERDAG
I stillingen får du mulighed for at være med til at præge og udvikle en ambitiøs afdeling i en virksomhed med en stærk kultur og et internationalt udsyn. Landmålingssektionen er en del af afdelingen Utility Rights and Surveying, der er en landsdækkende afdeling med en satellit afdeling i Indien. I vores afdeling løser vi tekniske opgaver på de fleste af COWIs store infrastrukturprojekter og dyrker ligeledes niche markeder inden for specielt laserscanning, droner og digitalisering.
 

TEKNISK ORIENTERET TEAM PLAYER
Du er uddannet på kandidatniveau som Landinspektør og har minimum 3 års erfaring som rådgiver. Du er specialiseret inden for det tekniske område, altså opmåling og kortlægning. Har du erfaring som projektleder eller interesse herfor er det en fordel.
Desuden kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du har en stærk teknisk profil inden for landmåling og laserscanning
  • Du har en proaktiv tilgang til opgaveløsning og projektledelse
  • Du har stor faglig stolthed inden for det landmålingstekniske område
  • Du har høj grad af kundefokus og er god til at skabe relationer både internt og eksternt
  • Du har gode kommunikationsevner og behersker engelsk på et professionelt niveau i skrift og tale
  • Du fungerer godt i teams og bidrager med en energisk, empatisk og initiativrig tilgang
  • Du har kørekort.

Der forventes en vis rejseaktivitet i stillingen.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Du får et job i en spændende international virksomhed i vækst, med gode faglige og karrieremæssige perspektiver. Du vil blive del af et resultatorienteret team med en venlig og uformel omgangstone. 


Vi har et godt arbejdsmiljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Som afdeling er vi kendetegnet ved, at vi respekterer hinanden og har stor faglig stolthed. Vi har et godt socialt miljø og holder af at fejre vores succeser i fællesskab.
 

INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:                     
 

Henrik Ussing Lynge
Sektionsleder og projektchef
Utility Rights and Surveying
Mobil: +45 2923 7743
 

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt og senest 7. april 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.