Signalingeniør/tekniker, Jernbaner og metroer, Vejle, Aarhus eller Lyngby (30466)

Ansøgningsfrist: 15/09/2019 - Denmark - Sted: Aarhus/Lyngby/Vejle - Infrastructure

Vil du bidrage til vores fortsat voksende portefølje af spændende sikringsprojekter i Danmark, Norden og det øvrige udland? Vi søger en signalingeniør/tekniker til jernbane- og letbane/metroprojekter. Er det noget for dig? Så læs videre her.

COWI er kendt for at skabe værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores 360˚-løsninger, hvor vi arbejder tværfagligt. Vores team der håndterer sikringsprojekter ved jernbaner og metroer har fortsat flere nye projekter og derfor søger vi en signalingeniør/tekniker, der kan bidrage til at løfte opgaven.

Du bliver en væsentlig del af holdet, og med din faglighed og personlighed vil du være med til at styrke COWIs position som en af de førende rådgivere inden for branchen.

Som signalingeniør/tekniker i Jernbaner og metroer vil du både arbejde med den eksisterende signalteknik, men samtidig vil du få mulighed for at arbejde med andre systemer og deltage i afdelingens fortsatte udvikling.

Du har gerne flere års erfaring med signal- og sikringsprojekter. Du er måske startet som elektriker eller uddannet ingeniør gerne med specialisering inden for elektroteknik, jernbaner/infrastruktur eller anden el-teknisk baggrund.

Derudover, kan du genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Du har faglig stolthed
  • Du er en initiativrig og engageret
  • Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Du får et job i en spændende international virksomhed i vækst med gode faglige og karrieremæssige perspektiver - også internationalt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar. Vi er resultatorienterede med en venlig omgangstone og med respekt for hinanden.

Som afdeling er vi kendetegnet ved, at der er et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og stor faglig stolthed. Vi har et godt socialt miljø og holder af at fejre vores succes i fællesskab.

INTERESSERET?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rasmus Lind Simonsen

Sektionsleder
Jernbaner og metro
Tlf: 2048 6764

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.