Vejingeniør med erfaring inden for vejprojektering, Aarhus (30575)

Ansøgningsfrist: 15/06/2019 - Denmark - Sted: Aarhus - Infrastructure

Kan du skabe merværdi på dine projekter og holde tæt relation med kunden? Og kunne du tænke dig at arbejde i et fagligt stolt og internationalt miljø? Så har vi brug for dig.


Verdenssamfundets megatrends som urbanisering, stigende populationstæthed, digitalisering og bæredygtighed udfordrer infrastrukturen og gør vores marked endnu større, så vi har brug for dig til at være med til at skabe løsninger, der kan sikre, at vores projekter er langtidsholdbare i en omskiftelig verden.

Fra vores afdeling for Infrastruktur i Aarhus vil du kunne blive del af både danske, skandinaviske og andre internationale projekter. Udover flere infrastrukturprojekter i Sverige, Norge og flere lande i Afrika er vi blandt andet rådgivere på udvikling af Amtsygehusgrunden i Aarhus, etablering af Nordskovvej i Silkeborg samt ombygning af Søren Frichs Vej i Aarhus. 

DINE KOMPETENCER SAT I SPIL FRA DAG ÉT
Som vejingeniør i Infrastrukturafdelingen vil du komme til at arbejde på nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen med fokus på tværfagligt samarbejde i Danmark, Skandinavien og internationalt.


Du vil være med til at udvikle afdelingen for infrastruktur i Aarhus samt udvide markedsandelen i resten af Skandinavien. Din evne til at skabe relationer med både kunden og på tværs af vores afdelinger vil være afgørende for at kunne skabe merværdi i dine projekter. Din performance vil også ligge til grund for, at du kan avancere og prøve kræfter med internationale projekter, hvis du ønsker det.
 

RESULTATORIENTERET OG AMBITIØS
Du er fagligt velfunderet og uddannet som vejingeniør. Vi søger p.t. først og fremmest erfarne vejingeniører, men er du ny- eller næsten nyuddannet er du også velkommen til at søge. Så længe du har drive og lyst til at lære, kan du blive en del af holdet.
 

Desuden kan du se dig selv i følgende:

  • Du er uddannet diplom- eller civilingeniør eller har anden relevant uddannelse
  • Du har formodentlig erfaring med vejprojektering
  • Du har kendskab til nogle af følgende programmer: AutoCAD, Novapoint, InRoads, Civil3D og MicroStation
  • Du er fagligt stolt og har ambition om at være blandt de bedste
  • Du har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer
  • Du arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret og har humor og energi
  • Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

COWI SOM ARBEJDSPLADS


Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.


Der vil være mulighed for at deltage i væsentlige lokale og internationale projekter, og du bliver en del af Danmarks største faglige miljø for veje.


Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredssikring og fleksible personalegoder. Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.


Du får også rig mulighed for at påvirke din egen arbejdssituation, ligesom målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder også følger med jobbet.


INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Sisse Pedersen
Sektionsleder, Transport Infrastruktur
Tlf.: +45 5640 6533

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.