Landinspektør til Areal og Rettigheder, Lyngby eller Ringsted (30797)

Ansøgningsfrist: 01/09/2019 - Denmark - Sted: Lyngby - Planning

Er du klar til nye udfordringer og til at blive en del af holdet af førende rådgivere inden for ejendomsret?

COWI er blandt landets største landinspektørarbejdspladser, og vi skiller os ud ved vores store tværfaglighed samt vores internationale fokus.

I afdelingen Areal og rettigheder oplever vi vækst i opgaver både nationalt og internationalt inden for byudvikling og på forsynings- og kommuneområdet. Udover store infrastrukturprojekter som Københavns metro og de tre kommende letbaner i landet, hvor afdelingen er bygherrens rådgiver på alle areal- og ekspropriationsforhold, har COWI udsigt til en fortsat stor tilgang af spændende projekter.

Du bliver en del af en landsdækkende afdeling på over 50 medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Aarhus, Ringsted og Lyngby samt projektkontorer både i Danmark og i udlandet. Du vil blive ansat, hvor det passer dig bedst i Lyngby eller Ringsted. Dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder.

Som medarbejder hos os vil du sammen med erfarne kolleger bidrage til at fortsætte udviklingen både i Danmark og internationalt på vores mange højt profilerede projekter på tværs af sektorer.

OPTIMER DIN KARRIERE PÅ DANSKE OG INTERNATIONALE PROJEKTER
I afdelingen samarbejder vi med COWIs øvrige faggrupper, der tæller ingeniører, biologer, økonomer, jurister og andre faggrupper. Du skal regne med at blive eksperten, som de andre faggrupper kommer til, når der er ejendomsmæssige udfordringer på deres mange projekter.

Dit fokus vil være på projekter i Danmark, men med afdelingens arbejde i bl.a. Norge, Balkan og Afrika giver mulighed for internationale udfordringer og kortere eller længere rejser.

LANDINSPEKTØRER MED INTERESSE FOR AREALER OG RETTIGHEDER
Du er uddannet landinspektør og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Dine faglige kompetencer favner bredt og kunne inkludere:

 • Kendskab til lovgivningen og processerne omkring de kommunale ekspropriationer.
 • Erfaring med erhvervelse af arealer og rettigheder på anlægsprojekter herunder fastsættelse af erstatninger og det kan både være ved ekspropriation og frivillige aftaler.
 • Bredt kendskab til vejlovgivningen og kan rådgive vores kunder om de myndighedsmæssige krav til anlægsprojekter i forhold til vejlovgivningen og privatvejsloven.
 • Velfunderet inden for regulering af fast ejendom, f.eks. landbrug, natur og miljøforhold.
 • Du må gerne have arbejdet i en kommunal teknisk forvaltning i forbindelse med administration af vejloven og lov om private fællesveje.

Du får stor frihed til at planlægge og løse dine opgaver gennem selvstændig kontakt til både kollegaer og kunder. 

AMBITIØS OG SAMARBEJDSVILLIG
Du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

 • Du har ambitioner om at være blandt de bedste landinspektører.
 • Du er er entusiastisk og nysgerrig og er god til at samarbejde med den meget brede kontaktflade, du får.
 • Du er forretningsorienteret og tænker altid kundernes behov ind i dine opgaver.
 • Du kommunikerer åbent og ærligt og er god til at etablere interne som eksterne relationer.
 • Du kan formulere dig flydende såvel skriftligt som mundtligt på dansk og også gerne på engelsk.
 • Du har arbejdet inden for området i minimum 5 år.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende, udviklende og dynamisk job i en afdeling, hvor vi giver plads til de gode præstationer og hjælper hinanden hele vejen. Teamwork er vigtigt ligesom personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed. Vores arbejdssprog er både dansk og engelsk, da vi har kollegaer fra hele verden.

Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold og fleksible personalegoder ligesom der er god adgang til målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder.

Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret og innovativt, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.

Der er rig mulighed for at præge udviklingen, og vi tager altid godt imod de rigtig gode idéer. Vi glæder os rigtig meget til at høre dine tanker og skabe rum for, at du kan løbe med dine og vores projekter i vores fagligt stærke og støttende team.

INTERESSERET?
Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Majbritt Bonde Hallkvist
Sektionschef
Tlf. 30589035

eller

Mads Sanddal Jeppesen
Fagleder
Tlf. 24696642 

Vi indkalder løbende til interview, så vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Venligst notér, hvor du har set opslaget.

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så tøv ikke med at tage kontakt til os for at høre mere, også selvom du ikke lige har tid til at få opdateret dit CV og skrevet en ansøgning.