Trafikplanlægger til seniorprojektlederstilling i Syddanmark (30896)

Ansøgningsfrist: 31/08/2019 - Denmark - Sted: Vejle - Planning


Vi brænder for at skabe rammerne for velfungerende byer og samfund - Vi bidrager til at gøre Danmark digitalt ved blandt andet at anvende Smart City data - Vi er Danmarks førende fagmiljø for trafik- og mobilitetsplanlægning – Vil du være med?


Hos COWI løser vi en bred vifte af trafik- og byplanlægningsopgaver for kommuner, Vejdirektoratet, private bygherrer mv. Vi arbejder med trafikanalyser, -strategier og -handlingsplaner på et overordnet niveau, men går også i detaljen med den fysiske udformning af vej- og stiinfrastruktur. Innovation er en del af vores DNA, og vi er gode til at finde nye løsninger på komplekse problemstillinger. Dette ofte i samarbejde med vores dygtige kolleger i andre forretningsenheder - og så er vi førende i forhold til udvikling og brug af data og digitale ydelser indenfor trafik- og mobilitetsplanlægning.

FAGLIG STÆRK MED FLAIR FOR PROJEKTLEDELSE
Er du trafikplanlægger helt ind til benet og en faglig 'go-to' person? Har du sans for både detalje og helhed, og kan du holde overblik og se det større formål i projekterne? Motiveres du af at få ansvar for og koordinere et team af kompetente kolleger, og er du interesseret i at medvirke i udviklingen af dit fagområde? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger nemlig en fagligt stærkt funderet trafikplanlægger med flair for projektledelse. Du har sandsynligvis en videregående uddannelse indenfor trafik, mobilitet, byplanlægning eller noget helt fjerde, men det vigtigste er, at du har erfaring med projektledelse og trafikplanlægning, og evt. med en supplerende uddannelse som trafiksikkerhedsrevisor og måske endda også tilgængelighedsrevisor.

Som person har du flere facetter og er ofte en frontløber. Du er udadvendt, struktureret og initiativrig, men kan også arbejde selvstændigt og indgå i et team. Du trives godt i en hverdag med fart over feltet og er vant til at jonglere med mange sideløbende projekter samtidigt. Du kan sætte dig i kundernes sted, forstå deres problemstillinger, politiske systemer og processer, og du forstår at omsætte denne viden til rådgivning. Du har en analytisk tilgang til opgaveløsning og forstår at omdanne analyser, data og inddragelsesprocesser til strategier og planer på såvel et overordnet som et konkret niveau, der skaber værdi for kunden.

Vi forventer, at du:

 • Har bred viden om trafikplanlægning, trafiksikkerhed og fysisk udformning af vej og stianlæg
 • Kan varetage projektledelse, tilbuds- og salgsarbejde
 • Har en analytisk, struktureret og helhedsorienteret – men også kreativ – tilgang til opgaveløsning
 • Har et netværk i Syddanmark, særligt i de syddanske kommuner
 • Har lyst at bidrage med udvikling af vores kompetencer og ydelser
 • Har stærke kommunikationskompetencer – gerne både skriftligt, visuelt og mundtligt


Vi kan til gengæld tilbyde dig en solid platform for din videre professionelle udvikling, hvor du kan få:

 • En central rolle i Danmarks stærkeste integrerede fagmiljø indenfor trafik- og byplanlægning.
 • Mere end 120 dygtige kolleger der brænder ligeså meget som dig, for at arbejde med trafik- og byplanlægning
 • Arbejdsopgaver af meget varierende karakter og med en bred kontaktflade
 • Stor indflydelse på egne opgaver og mulighed for at præge stillingen i forhold til kompetencer, styrker og interesser
 • Mulighed for at udvikle og nytænke faget i samarbejde med kunder og kolleger
 • Arbejdssted med udgangspunkt i Vejle, men med mulighed for også at arbejde fra vores kontorer i Esbjerg eller Odense, alt efter eget ønske og behov


COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredssikring og fleksible personalegoder.

Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer. Du får rig mulighed for at påvirke din egen arbejdssituation, ligesom målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder også følger med jobbet.

INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Jesper Bredgaard
Afdelingschef
By- og trafikplanlægning
Mobil: +45 4176 4011

eller


Majken Kobbelgaard Andersen
Sektionsleder
By- og trafikplanlægning
Mobil: +45 2115 2899


Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. august 2019.